Roda JO19.1 pakt winst en 1e positie in Haren

Op 10 oktober 2020,  om 9.00 uur verzamelen bij Roda voor onze uitwedstrijd in Groningen tegen Be Quick 1887. Onze teamleider Chris Liebregts heeft geregeld dat we met de bus via de maatschappij Besseling naar deze voormalige landskampioen konden afreizen naar Stadion Esserberg.

Na een voorspoedige reis kwamen we ruim op tijd aan in Groningen. Aangezien de kleedkamers waren gesloten vanwege Corona hebben we ons omgekleed in de bus.

Na onze warming-up in de regen, kon de wedstrijd in de inmiddels stralende zon beginnen. Roda was in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij, maar had weinig kansen. Gelukkig scoorde Omar met een prachtig schot in de kruising waardoor we met 0-1 de rust in gingen.

Al snel in de tweede helft wist Stijn de 0-2 binnen te schieten. Ondanks dat Be Quick nog een aantal kansen had wisten ze niet te scoren en daardoor konden we met een goed gevoel terug de bus in. Daarbovenop kregen we nog het goede nieuws dat onze medekoploper gelijk had gespeeld, waardoor we nu alleen op kop staan.

De sfeer op de terug reis was goed, mede dankzij de goede voorbereiding was er voor iedereen wat lekkers te eten en drinken.

Na wat tussenstops door de plezierige buschauffeur kwamen we rond 17:45 uur weer terug bij Roda

Al met al een zeer geslaagde dag en dank voor Chris en de rest van de technische staf.